Peuhkurin miehet

Peuhkuri Oy on rakennusalan moniosaaja. Täydennämme joukkuettamme ja haemme vakituiseen työsuhteeseen 

TYÖNJOHTAJAA

Edellytämme hakijalta 

  • rakennusinsinöörin tai -mestarin tutkintoa
  • rakennusalan työkokemusta ja ammattiosaamista
  • johtamistaitoa ja tavoitteellista itsensä kehittämistä 

Mikäli haluat olla osa joukkuettamme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 11.06.2021 mennessä sähköpostilla anssi.peuhkuri@maalaus-peuhkuri.fi 

Lisätietoja antaa tarvittaessa Anssi Peuhkuri, p. 0500 250255. 

PITKÄN POLUN VARRELLA

Maalausliike Peuhkuri Oy:n juuret ovat vuodessa 1947, jolloin yritys starttasi nimellä Peittomaalaus Oy. Peuhkuri tuli yrityksen nimeen mukaan vuonna 1981. Nykyiset yrityksen omistajat sekä yrittäjät ovat Anssi ja Harri Peuhkuri.

Maalausliikkeestä on kehittynyt matkan varrella rakentamisen monialaosaaja, joka palvelee Suomen lisäksi Venäjän lähialueilla. Laatu on aina ollut Peuhkurin keihään kärki, sitä varmistaa osaltaan yrityskohtainen laatujärjestelmä.

Henkilöstö, jonka määrä vaihtelee 25–30 henkilön välillä, koostuu rakentamisen eri osa-alueet hallitsevista ammattilaisista. Jatkuva kouluttautuminen on nopeasti muuttuvalla alalla tärkeää. Ajanmukaiset työvälineet, koneet ja laitteet mahdollistavat turvallisen ja tehokkaan töiden toteutuksen.

Peuhkuri on toteuttanut monta vaativaa ja näyttävää kohdetta. Ansioistaan yritys on palkittu viimeksi vuoden 2015 pintaurakoitsijana Suomessa.

ota yhteyttä peuhkurin miehiin >

linkki